Categories
Events

Jon Stewart doet de oscars

Er wordt vandaag een officiĆ«le mededeling verwacht maar een blog van de LA Times weet te zeggen dat Jon Stewart de Oscars zal presenteren. Jon Stewart is verantwoordelijk voor “The Daily Show”, een fake-satirisch-nieuwsprogramma op Comedy Central waar honderden filmpjes op het net van te vinden zijn.

UPDATE: Toen ik dat voor de eerste keer las, vond ik het een opwindende keuze. Nu echter ben ik er niet zo tevreden mee. Ik ken Stewart van de vele filmpjes op het net, maar op internationaal niveau is en blijft hij een presentator van een Amerikaans programma. Een show met zulks een internationaal publiek als de Oscars zou een internationaler gezicht moeten krijgen. As usual, the stars and stripes rule them all…

4 replies on “Jon Stewart doet de oscars”

Van de daily show met Jon Stewart is er ook een international edition die door CNN wordt uitgezonden. Alleen vergeet ik dus altijd wanneer die juist is en kijk ik dus meestal als ik er toevallig langs zap. Maar internationale allures heeft ie dus wel, he. En euh… John Stewart heerst grote tijd :-)

Van de daily show met Jon Stewart is er ook een international edition die door CNN wordt uitgezonden. Alleen vergeet ik dus altijd wanneer die juist is en kijk ik dus meestal als ik er toevallig langs zap. Maar internationale allures heeft ie dus wel, he. En euh… John Stewart heerst grote tijd :-)

Comments are closed.