Categories
Blogzaamheden

Over dat oranje ding

Zoals je merkt is er een oranje blokje bij elke post bijgekomen. Dat is een dienst die een voor mij tot nu zwart gat opvult. En als je zoals ik ook wat blogs leest en her en der een reactie achterlaat, zal ook voor jou dit een handig iets zijn.

Co.mments laat het namelijk toe de posts waar jij een reactie hebt geplaatst op te volgen op één pagina of RSS feed. As simple as that maar geef toe, het was nodig. Zo nodig dat er zelfs plots 2 van die diensten uit het niets verschijnen. Ja, er was al iemand Co.mments voor, namelijk CoComment (zet u, het wordt verwarrend). CoComment lanceerde maar was verre van klaar voor release. Een grote fout zo blijkt, want door deze release zag Co.mments zich genoodzaakt ook te releasen, met het voordeel dat zij al wel verder stonden. Zo is er, zoals je hier kan zien, buiten een bookmarklet ook al een integratie voorzien voor blogs, en is het ook zeer simpel om een conversatie te verwijderen als je die niet meer wil volgen (wat iets is dat ik in CoComment zelfs nie kan terugvinden).

Het belooft nog spannend te worden, maar voorlopig kies ik dus voor Co.mments. Mocht u toch de andere prefereren laat u vooral gaan en maak een account. Ik volg het met u op de voet :)

4 replies on “Over dat oranje ding”

Comments are closed.