Categories
Blurs

Mogen wij u een paar vraagjes stellen?

Krijgt u ook het vliegend schijt als ze een gesprek zo beginnen? Welaan beste vrienden, het einde is nabij. Via mijn schat die het via den Jinx op IRC heeft (jaja): De Robinson-lijst. Na het programma, nu de lijst. En dit is pas echt interessant! Schrijf u in op de phone, SMS, email en/of (snail)mail lijst en u bent alvast van enkele bedrijven vanaf!

Met uiteraard het gevaar dat als enkele spammers deze lijst in handen krijgen…

6 replies on “Mogen wij u een paar vraagjes stellen?”

gewoon “nee” antwoorden is erg effectief. Ik heb die methode voor mezelf op punt gesteld in Gent, ‘smiddags wanneer die irritante ECI-verkopers weer massaal de Korenmarkt terroriseerden met vragen als:”Mijnheer, heeft u even tijd?” of “Mijnheer, mag ik u een paar vragen stellen?”. In het cyberleven is deze techniek natuurlijk geen reet waard, maar irl is ze goud waard!

gewoon “nee” antwoorden is erg effectief. Ik heb die methode voor mezelf op punt gesteld in Gent, 'smiddags wanneer die irritante ECI-verkopers weer massaal de Korenmarkt terroriseerden met vragen als:”Mijnheer, heeft u even tijd?” of “Mijnheer, mag ik u een paar vragen stellen?”. In het cyberleven is deze techniek natuurlijk geen reet waard, maar irl is ze goud waard!

Ik ben al enkele maanden op de Robinson lijst ingeschreven en kan me niet herinneren sindsdien nog etterige telefoons ontvangen te hebben.

Ik ben al enkele maanden op de Robinson lijst ingeschreven en kan me niet herinneren sindsdien nog etterige telefoons ontvangen te hebben.

Comments are closed.