Categories
Actueel

De Parelvissers: Aflevering 2

Eerst en vooral, mocht je niet meer kunnen volgen wie het met wie doet, check even Steven Noels’ weblog voor een een zeer overzichtelijk schema. Nice work!

Swat, hoe ik denk dat het er voor staat:
An heeft Jan bedrogen met Guido (wow, deze zin kon zelfs uit Familie vroeger gekomen zijn).
Piet is een totaal onschuldig schaap.
Steffie is een trut die Jan in een zatte bui eens heeft kunnen strikken (wat nummer 1 op haar lijstje was, zoveel is al wel duidelijk me dunkt).
Dat Dick niet echt de favoriet van Jan was hoef ik denk ik niet uit te leggen, hetzelfde trouwens voor Xavier.
Blijven we zitten met Lucas. Wat was er tussen Jan en Lucas?
In ieder geval komt er nog een serieuze wending want er zijn nog 4 afleveringen. Zeggen dat iedereen ambras had met Jan is te gemakkelijk (ik ga hier even uit van de brief waar Jan duidelijk maakte dat hij iedere parelvisser kapot wou), er moet meer achter zitten. Ik denk wel dat een ruzie om vrouwen centraal zal staan, de titel zal niet voor niets zo gekozen zijn…