Categories
Blurs

De parelvissers

Awel nee, het kon beter. Hoewel ik de serie echt fantastisch vond, heeft het einde me niet kunnen bekoren. Als je er dan toch zolang aan gewerkt hebt, dan vind ik dat het laatste jaar volledig naar het uitdenken van het einde had moeten gaan. het is ook niet proper: In de trailer een beeld tonen waarin een man kreunend op de grond. Spanning alom. Wat blijkt? Hij is gewoon door zijn stoel gezakt.

Echt jammer dat een zeer fijne serie zo een zwak einde kent. Echt, echt echt…

2 replies on “De parelvissers”

Mja, ik ga niet akkoord ;-). Het was een heel realistisch einde, eigenlijk perfect in harmonie met de rest van de reeks. Ik ben er tevreden mee :-).

Mja, ik ga niet akkoord ;-). Het was een heel realistisch einde, eigenlijk perfect in harmonie met de rest van de reeks. Ik ben er tevreden mee :-).

Comments are closed.