Categories
Second Life

Second Life geen kredietkaart meer nodig!

Daarstraks werd de nieuwe registratieprocedure aangekondigd in SL waardoor je geen kredietkaart-nummer meer moet opgeven om een (gratis) account aan te maken bij Second Life. Dit heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen: Iedereen kan nu een account aanmaken, maar Linden geeft nu wel de controle op het onderscheid tussen Main en Teen Grid uit handen.

In ieder geval is het dus nu (of binnen een paar uurtjes) de moment om een gratis account aan te maken, mocht je geen kredietkaart bij de hand hebben.
Zoek mij zeker op, de naam is Clopin Mendicant en je kan mij (als je een account hebt en het spel hebt geinstalleerd) hier vinden!

2 replies on “Second Life geen kredietkaart meer nodig!”

sl geeft geen passwords trug nummer die niet bestaan ze bellen niet trug hellemaal geen reactie
maar jah it is voor hun dikke buisiness laat het maar een 10000 mensen zijn gemiddeld 1000 L per persoon ob in hun account (meesten hebben meer) dat is 33800 dollar what ze in hun zak kunnen steken so waren het wel echt hackers of was het linden lab zelf die snel makkelijk bijverdiende

sl geeft geen passwords trug nummer die niet bestaan ze bellen niet trug hellemaal geen reactie
maar jah it is voor hun dikke buisiness laat het maar een 10000 mensen zijn gemiddeld 1000 L per persoon ob in hun account (meesten hebben meer) dat is 33800 dollar what ze in hun zak kunnen steken so waren het wel echt hackers of was het linden lab zelf die snel makkelijk bijverdiende

Comments are closed.