Categories
Actueel Events

WK 2006

Altijd leuk zo’n WK. Nu, ik ben het zwarte schaap wat betreft voetbal in mijn familie, maar wie kan er nu een WK weerstaan? De oranje-gekte (hmm waar had ik nu weer een opsomming gezien van allerlei producten? Het ging van dildo tot ruitenwisservloeistof…), de belgen die er niet bij zijn, Italië die aanvallend voetbalt (pardon?),…
Maar laten we het even hebben over de twee voornaamste punten hebben die voor gesprekken zorgen: de nieuwe bal en de beelden.

Elk WK brengt een nieuwe voetbal met zich mee en we hebben met de familie afgelopen weekend er wat mee liggen trappen. Hoewel de oude garde bij hun oude, lederen Selecta gingen blijven omdat deze nieuwe meer weg had van een plastieken ding, moesten ze toch ook toegeven dat je er een ferme lel op kunt geven. Nu wil het toeval dat er een wetenschapper is die ook liever naar het wk kijkt en dus ervoor heeft gekozen de bal te analyseren. Ik ga u de technische uitleg besparen maar het verklaart dat er zo’n spectaculaire goals worden gemaakt dit jaar. Raar, ik heb deze uitleg al eens gehoord bij een vorige editie heb ik zo de indruk…

Ik hoor het denk ik elke keer als ik de living binnenkom als papa naar een match kijkt. Waarom oh waarom filmen ze van zulks een hoogte. De spelers zijn vlekken, je kan ze niet van elkaar onderscheiden! Ik kan zien dat er twee verschillend gekleurde vlekken op elkaar afgaan. Als er dan een nog anders gekleurd stipje fluit weet ik dat er iets gebeurd is maar wat? Ik zelf had nog geen enkele match volledig uitgezeten dus wist niet hoe erg het was, maar nadat ik de match van de italianen heb kunnen meepikken moet ik toegeven dat de beelden wel beter konden.

Wat ik vind van de verslaggeving van VT4 en K2? Bwa… De Nederlandse verslaggeving is goed, das alles wat ik kan zeggen.

14 replies on “WK 2006”

Vanmorgen gehoord op de radio:
Het WK voetbal is als Eurosong voor jongens. België doet niet mee, er zitten veel marginale landen tussen en op het eind winnen de monsters.

Vanmorgen gehoord op de radio:
Het WK voetbal is als Eurosong voor jongens. België doet niet mee, er zitten veel marginale landen tussen en op het eind winnen de monsters.

Dat afstandsschot van die Duitser was puur geluk. Een knal in het wilde weg die toevallig binnenwaait door een windstoot. Zo stamp ik er op het strand ook veel binnen!

Dat afstandsschot van die Duitser was puur geluk. Een knal in het wilde weg die toevallig binnenwaait door een windstoot. Zo stamp ik er op het strand ook veel binnen!

Euhm ik kon me precies niet van de indruk ontdoen dat een groot deel van de champions league crew van Canvas nu op VT4 wat bijverdiend, of ben ik mis

Euhm ik kon me precies niet van de indruk ontdoen dat een groot deel van de champions league crew van Canvas nu op VT4 wat bijverdiend, of ben ik mis

Lol Dramoghe. Finland doet wel niet mee ;)
En inderdaad, de bal is een windbal. Leuk eigenlijk: Als hij verkeerd gaat steek je het op de bal. Draait hij dan toch goed, dan heb je een meesterschot geplaatst he ;)

Lol Dramoghe. Finland doet wel niet mee ;)
En inderdaad, de bal is een windbal. Leuk eigenlijk: Als hij verkeerd gaat steek je het op de bal. Draait hij dan toch goed, dan heb je een meesterschot geplaatst he ;)

Comments are closed.