Categories
Actueel

Ilse De Meulemeester

In zowat alle media zag je enkele dagen geleden Ilse De Meulemeester opduiken met zeer kort haar. Ze heeft haar kanker overwonnen en in dat opzicht zou ik graag hetvolgende zeggen:

Ilse, je bent nog steeds de mooiste, zelfs met een broske.
(Na mijn schattie uiteraard ;))

10 replies on “Ilse De Meulemeester”

Ik ben rudolph valentino,en mijn bewondering over uw schoonheid is niet te beschrijven.Ik kan uren naar je blijven kijken,hoe je kijkt,de manier hoe je gaat ,zit en hoe je spreek,vooral je lach.Ik zeg het niet om alleen u aan te moedigen,want ik geloofde dat jij erdoor kwam.Een vriendin van mij had hetzelfde wat jij had,vandaag is zij springlevend,ongelooflijk?dat is hetzelfde als u.Ik kan hier niet alles opzeggen,want het is teveel.Maar toch even dit,ik heb bijna heel belgie gezocht om met u in contact te komen,(zonder bijbedoelingen)maar als vriend om u te helpen uit die angstige gedachten.Op internet gezocht,zelfs een meal gestuurt naar vt4,kreeg geen antwoord.Maar hoop dat dit bij jou komt,dat je hiermee weet?als er iets is,of je voelt u ontmoedigd,wat dan ook?weet dan dat ik voor je klaar staat.Ik weet natuurlijk dat je genoeg mensen rond u hebt,maar al zeg ik het zelf,maar ??n als mij vind je niet.(grapje,alhoewel?)
Ik ga u nog een geheim verklappen,ik schilder graag,wel als hobby,want mijn doel is coaching in bedrijven,sport enz…daar ga ik volledig op in,maar die schilder heb ik een aantal foto uitgeprint,en in groot geschilderd.Dat had ik je willen cadeau doen.maar ik vond je nergens.In uw zaak zou je toen niet geweest zijn.Het zijn wel juist getelt,10 mooie schilders die ik nooit weg doet.Je mag kiezen welk en hoeveel natuurlijk.je krijgt ze cadeau.Je bent daarop als 2 druppels water.Maar ja,ik zeg je dat,omdat ik jou onnoemelijk graag zie,miste geen enkele programma van jou op tv.Zonder jou is het saai boel.Ik meen het?Je bracht warmte in de huiskamer,ik zeg dat niet alleen,er zijn hier veel die het zeggen.Die complimenten zal je niets zeggen,die heb je elke dag en je zal het moe gehoord hebben?Maar ja wat ik je schrijf is van diep uit mijn hart,dat is voor mij het belangrijkste.

Ilse,een doorzetter ben je,nu moet je laten zien dat je meer kan,en zeker voor mensen die zwak zijn.Je bent een voorbeeld voor hun,zoals lance armstrong;ook een voorbeeld geeft.Vechten tegen alle hindernissen,nooit opgeven.niets is verloren voor diegene weigert op te geven.

Niet dat je nu zo eruit ziet met je haren,wilde ik nog zeggen dat je ermee zeer mooi mee staat.Het is precies een geluk bij een ongeluk.Een nieuw ster is geboren.
Allerbeste wensen uw onbekende vriend.Ik hoop je ooit tegen te komen.
ciao…veel kusjes.Je komt er wel waar je naartoe wil gaan,ik geloof in je

Ik ben rudolph valentino,en mijn bewondering over uw schoonheid is niet te beschrijven.Ik kan uren naar je blijven kijken,hoe je kijkt,de manier hoe je gaat ,zit en hoe je spreek,vooral je lach.Ik zeg het niet om alleen u aan te moedigen,want ik geloofde dat jij erdoor kwam.Een vriendin van mij had hetzelfde wat jij had,vandaag is zij springlevend,ongelooflijk?dat is hetzelfde als u.Ik kan hier niet alles opzeggen,want het is teveel.Maar toch even dit,ik heb bijna heel belgie gezocht om met u in contact te komen,(zonder bijbedoelingen)maar als vriend om u te helpen uit die angstige gedachten.Op internet gezocht,zelfs een meal gestuurt naar vt4,kreeg geen antwoord.Maar hoop dat dit bij jou komt,dat je hiermee weet?als er iets is,of je voelt u ontmoedigd,wat dan ook?weet dan dat ik voor je klaar staat.Ik weet natuurlijk dat je genoeg mensen rond u hebt,maar al zeg ik het zelf,maar ??n als mij vind je niet.(grapje,alhoewel?)
Ik ga u nog een geheim verklappen,ik schilder graag,wel als hobby,want mijn doel is coaching in bedrijven,sport enz…daar ga ik volledig op in,maar die schilder heb ik een aantal foto uitgeprint,en in groot geschilderd.Dat had ik je willen cadeau doen.maar ik vond je nergens.In uw zaak zou je toen niet geweest zijn.Het zijn wel juist getelt,10 mooie schilders die ik nooit weg doet.Je mag kiezen welk en hoeveel natuurlijk.je krijgt ze cadeau.Je bent daarop als 2 druppels water.Maar ja,ik zeg je dat,omdat ik jou onnoemelijk graag zie,miste geen enkele programma van jou op tv.Zonder jou is het saai boel.Ik meen het?Je bracht warmte in de huiskamer,ik zeg dat niet alleen,er zijn hier veel die het zeggen.Die complimenten zal je niets zeggen,die heb je elke dag en je zal het moe gehoord hebben?Maar ja wat ik je schrijf is van diep uit mijn hart,dat is voor mij het belangrijkste.

Ilse,een doorzetter ben je,nu moet je laten zien dat je meer kan,en zeker voor mensen die zwak zijn.Je bent een voorbeeld voor hun,zoals lance armstrong;ook een voorbeeld geeft.Vechten tegen alle hindernissen,nooit opgeven.niets is verloren voor diegene weigert op te geven.

Niet dat je nu zo eruit ziet met je haren,wilde ik nog zeggen dat je ermee zeer mooi mee staat.Het is precies een geluk bij een ongeluk.Een nieuw ster is geboren.
Allerbeste wensen uw onbekende vriend.Ik hoop je ooit tegen te komen.
ciao…veel kusjes.Je komt er wel waar je naartoe wil gaan,ik geloof in je

ik hoop deze woorden ooit tegen u zelf eens te kunnen zeggen ,
chapeau voor de kracht en de vechtlust tegen iets wat moeilijk is om tegen te vechten je kan het geen lap verkopen of geen stomp geven terwijl je er soms waarschijnlijk veel zin in had dit eens te kunnen doen,
met deze wens ik u alle gezondheid en liefde van de wereld en ben van harte blij dat je weer mijn televisieschermpje kleur geeft,
want zonder u was alles maar grijs en saai.
in ieder geval geniet van alle mooie dagen ,
nog veel geluk
groetjes kris

ik hoop deze woorden ooit tegen u zelf eens te kunnen zeggen ,
chapeau voor de kracht en de vechtlust tegen iets wat moeilijk is om tegen te vechten je kan het geen lap verkopen of geen stomp geven terwijl je er soms waarschijnlijk veel zin in had dit eens te kunnen doen,
met deze wens ik u alle gezondheid en liefde van de wereld en ben van harte blij dat je weer mijn televisieschermpje kleur geeft,
want zonder u was alles maar grijs en saai.
in ieder geval geniet van alle mooie dagen ,
nog veel geluk
groetjes kris

Mooi gezegt van steenlandt kris.Blij dat je ook zo van ilse denkt.
Wij weten wat schoonheid is?,h?.
Wij blijven haar steunen.
Voor de andere reaktie op ilse,ook een proficiat.

Mijn allerbeste wensen en moge al je dromen uitkomen.Maar
je moet er voor knokken.Dan bereik je het wel.
Ciao,valentino

Mooi gezegt van steenlandt kris.Blij dat je ook zo van ilse denkt.
Wij weten wat schoonheid is?,h?.
Wij blijven haar steunen.
Voor de andere reaktie op ilse,ook een proficiat.

Mijn allerbeste wensen en moge al je dromen uitkomen.Maar
je moet er voor knokken.Dan bereik je het wel.
Ciao,valentino

Comments are closed.