Categories
Blurs

AOL Search logs

Je weet misschien ondertussen dat AOL zowat de grootste vergissing in zijn of haar bestaan heeft gemaakt: ze hebben search logs vrijgegeven. Zie Smetty bijvoorbeeld. Uiteraard zijn de logs verdwenen, maar u kent het net: niets verdwijnt. Via deze interface (ook in de linkblog) zijn er dan ook leuke dingen te doen! Google Blogoscoped heeft er al een aantal op een rijtje gezet. Mocht u zich trouwens afvragen of iemand geïnteresseerd is in die spammails die ook in jou mailbox zitten, try contestant number 3177924!

UPDATE: En wat met nummer 3245410? Als we even naar 29/05 kijken had deze persoon eerst zeer grote plannen met een meisje. Blijkt dat het die dag niet echt gelukt is want daarna is 3245410 op zoek naar nummers die hem in zijn of haar verdriet kunnen bijstaan. Lang duurt dit echter niet zo blijkt…
Met dank aan collega Bernd (Yeah, we’re having fun with this ;))

technorati tags:, ,

Comments are closed.