Categories
Tech/Science

Dell batterij terug

Ha! Mijn collega naast mij kreeg zonet melding van HQ dat hij ASAP de batterij van zijn laptop moet binnen brengen. Dan beweeg je toch even ongemakkelijk in je stoel hoor…

(btw: Daarom)

6 replies on “Dell batterij terug”

‘t Is me wat, ik heb de batterij van mijn laptop zelf gecontroleerd want ik ken dat hier, ze zouden er maanden later mee afkomen dat ik ze moet vervangen. Ondertussen kan ze al lang in de fik geschoten zijn!

't Is me wat, ik heb de batterij van mijn laptop zelf gecontroleerd want ik ken dat hier, ze zouden er maanden later mee afkomen dat ik ze moet vervangen. Ondertussen kan ze al lang in de fik geschoten zijn!

En het plafond misschien direct vervangen door een rooster, kan je eens lekker BBQ’en :)

En het plafond misschien direct vervangen door een rooster, kan je eens lekker BBQ'en :)

Comments are closed.