Categories
Blurs

Transfer

Het kan zijn dat deze blog een paar dagen raar gaat doen tijdens de transfer. Inderdaad, we verhuizen. Kijk, ik ben altijd enorm tevreden geweest over mijn hosting (buiten hier en daar een gebruikelijke hick-up) maar nu kan ik gewoon niet anders. Niet dat ik mijn hosters volledig in de steek laat, al mijn domeinnamen zitten nog veilig bij hen (buiten clopin.be want die zit mee in de verhuis). Als ik het goed begrijp zitten ze bij mijn huidige hosting met een probleem waar ze geen oplossing voor blijken te vinden, en dat al enkele weken. Merde uiteraard, zowel voor mij als voor hen. Aangezien het probleem blijkbaar aan het verergeren is (deze site ligt er nu meerdere keren per dag uit voor enkele minuten) ben ik genoodzaakt te verhuizen. Ik neem geen offence, hopelijk zij ook niet. C’est la vie…

4 replies on “Transfer”

Comments are closed.