Categories
Blurs

Hosting stuurt mail(s) rond

I’m in a Lewis Black mood. Dus probeer deze post op zijn manier te lezen.
Zowel mijn oude als mijn nieuwe hosting stuurde zeer recentelijk een mailing rond. Mijn oude zelfs 2! Beide over vooruitgang. Hoewel…
De oude stuurde eerst een mail per vergissing. Ze waren namelijk bezig met een migratie naar nieuwe software waarin je als klant beter domeinnamen, pakketten en, uiteraard/bovenal, diens facturatie kan beheren. Dit alles werd in de tweede mail uit de doeken gedaan want de eerste was een mail die mij info verschafte van de account die ik zogezegd zojuist aangemaakt had. Kan gebeuren, mailtje erna met verontschuldigingen, no problem. In die tweede mail stond ook dat ze dus, na meer dan een jaar ontwikkeling, de eindfase van dat product naderen. Vandaar misschien dat mijn vragen/problemen dus zo traag behandeld werden.

In toch enig contrast de mail van mijn nieuwe hosting: ze veranderen van naam en verdubbelen zo maar eventjes de webspace op de account. Ha! De enige mail die ik rond space in al die jaren van de oude heb gehad… *brrrblllrrr*… was een factuur!

14 replies on “Hosting stuurt mail(s) rond”

150? Wij hadden tot gisteren 500MB geloof ik, en sinds mei was daar al 100MB van volgepompt, dus ik denk dat die 500 zonder problemen volgeraakt zou zijn. Ik ben dus bijzonder tevreden met die 1GB.
(eigenlijk zelfs 2GB want ik heb nog een account zitten bij die mannen – genoeg dus om af en toe een filmpje te sharen ;-))

150? Wij hadden tot gisteren 500MB geloof ik, en sinds mei was daar al 100MB van volgepompt, dus ik denk dat die 500 zonder problemen volgeraakt zou zijn. Ik ben dus bijzonder tevreden met die 1GB.
(eigenlijk zelfs 2GB want ik heb nog een account zitten bij die mannen – genoeg dus om af en toe een filmpje te sharen ;-))

Ikzelf ben er nog niet zo lang dus je kan misschien beter bij iemand meer ervaren horen (zonderzever?) maar tot hiertoe zeer tevreden. niet teveel tralala, doet wat het moet doen en support is blijkbaar vrij snel in antwoorden! En inderdaad, voor die prijs…

Nou die klinkt helemaal ERG bekend in de oren. Ik krijg gisteren dezelfde mailtjes over de vloer.
Komt nog bij dat ik daar eigenlijk al een 3 tal jaar geen klant meer ben.

Ikzelf ben er nog niet zo lang dus je kan misschien beter bij iemand meer ervaren horen (zonderzever?) maar tot hiertoe zeer tevreden. niet teveel tralala, doet wat het moet doen en support is blijkbaar vrij snel in antwoorden! En inderdaad, voor die prijs…

Nou die klinkt helemaal ERG bekend in de oren. Ik krijg gisteren dezelfde mailtjes over de vloer.
Komt nog bij dat ik daar eigenlijk al een 3 tal jaar geen klant meer ben.

Comments are closed.