Categories
Events

NaNoWriMo

The National Novel Writing Month, ik denk dat ik het er al eens over gehad heb.

Elk jaar, tijdens de maand november, nemen duizenden mensen zich voor een “boek” te schrijven van 50.000 woorden. Dat allemaal op 1 maand tijd. Ondertussen heeft het fenomeen al de Amerikaanse grenzen ver overschreden en ook ik wil deze keer meedoen. Benieuwd hoe ver ik ga geraken. Ik ga alvast mijn agenda zo vrij mogelijk houden.

technorati tags:

12 replies on “NaNoWriMo”

@Kathleen: Dat is heel veel, als ik het goed heb wordt het geschat op een 175 pagina’s. Dat is juist de uitdaging! We zien wel zeker? ;)
@Gugfuz: Helaas… het is ieder voor zichzelf :)

@Kathleen: Dat is heel veel, als ik het goed heb wordt het geschat op een 175 pagina's. Dat is juist de uitdaging! We zien wel zeker? ;)
@Gugfuz: Helaas… het is ieder voor zichzelf :)

pfff, ik had er ook al van gehoord, maar ik ben op drie jaar tijd nog maar aan een kleine 5000 woorden geraakt in mijn boek. O ja, ik raad je niet aan het te beginnen lezen als je het einde wil weten, dat zal nog wel een paar decennia duren :)

pfff, ik had er ook al van gehoord, maar ik ben op drie jaar tijd nog maar aan een kleine 5000 woorden geraakt in mijn boek. O ja, ik raad je niet aan het te beginnen lezen als je het einde wil weten, dat zal nog wel een paar decennia duren :)

Comments are closed.