Categories
Blurs

Free Hugs


Ik “promoveer” dit even uit de linkbog naar de gewone omdat het mij echt heeft gepakt. Iemand zin om op BlogCom af te spreken om dit in een paar steden met wat volk te gaan doen? Er blijkt zelfs een site over te bestaan!
(Via Dramoghe gevonden op FoodForCows)

22 replies on “Free Hugs”

Het lijkt mij wel vreemd dat ze geen vzw zijn.
Uit de merchandising halen ze dus winst. (Wil ook zeggen dat als je hetzelfde concept toepast zonder hun materiaal te gebruiken de kans groter is dat je aangeklaagd wordt.)

Het lijkt mij wel vreemd dat ze geen vzw zijn.
Uit de merchandising halen ze dus winst. (Wil ook zeggen dat als je hetzelfde concept toepast zonder hun materiaal te gebruiken de kans groter is dat je aangeklaagd wordt.)

[…] Yep, morgen ben ik van de partij. Weliswaar kan ik het hele programma niet zien, aangezien Jelle’s moeder hem om 7 uur ’s avonds komt afhalen, maar daarna stap ik terug de fiets op richting Gedempte Zuiderdokken. Roland en Boogie Boy zal ik dus moeten missen. Ik zie er dus naar uit iedereen die met een stuk bordkarton waarop “Gratis knuffel” staat vermeld eens een ferme omhelzing cadeau te doen. […]

beste vrienden,

gisteren 23 dec hebben we met een zestal mensen Free Hugs uitgedeeld op de Meir. Het was een fantastisch succes!
Volgende zaterdag 30 december tussen 14u en 17u zoek ik dit opnieuw te doen met enkele mensen op het kruispunt Meir-Wapper.
Geinteresseerden kunnen mij contacteren via lucasvo@yahoo.com

beste vrienden,

gisteren 23 dec hebben we met een zestal mensen Free Hugs uitgedeeld op de Meir. Het was een fantastisch succes!
Volgende zaterdag 30 december tussen 14u en 17u zoek ik dit opnieuw te doen met enkele mensen op het kruispunt Meir-Wapper.
Geinteresseerden kunnen mij contacteren via lucasvo@yahoo.com

Comments are closed.