Categories
Tech/Science

FF 2.0

Firefox2Het is officieel: Firefox is aan versie 2. Downloaden die handel! Van mijn Add-ons (want zo noemen ze nu) waren er slechts 2 die niet compatibel waren: Session Manager (die telkens je laatste browser-sessie terugbrengt) en Update notifier (gaf aan of er updates waren voor extentions). Guess what? Yup, beide zijn ook niet meer nodig want Firefox geeft je de mogelijkheid om je laatste tabs automatisch terug te laten verschijnen en doet zowiezo een check voor updates van zowel zichzelf als zijn add-ons. Verder hebben alle tabs een aparte sluit-knop, kan er een spellingcontrole worden uitgevoerd en kan je automatisch op Bloglines (en ook andere readers) een rss-feed toevoegen. Wat misschien wel het meest nieuwe is, is een Phishing filter. Elk uur update hij een blacklist van sites en waarschuwt zo de surfer als hij of zij een van deze sites bezoekt.
Nice work guys!

One more thing: Als je veel tabs opent werden de tabs steeds kleiner. Nu is er een minimum grootte en geeft hij pijltjes zodat je naar de andere tabs kan!