Categories
Blurs

De efteling mailing

Die mensen in De Efteling hebben het goed door. Ik ben al een dik jaar ingeschreven op de snail-mailing van de Efteling en ik moet zeggen dat ik altijd een glimlach op mijn gezicht kan bespeuren als er weer post is van het pretpark. Een bordspel, verjaardagskalender,… Altijd iets leuks en/of nuttigs! Vandaag een klein DVD-tje met een aflevering van een nieuw TV-programma van de Efteling: Sprookjesboom. Korte filmpjes met verhaaltjes uit de sprookjeswereld, maar met een knipoog. Niet te lang, leuk voor het slapengaan, een grapje en een moraal. Knap!
Wie ook de post wil ontvangen kan zich in Het Boek der Zeven Waarheden inschrijven. Wat een naam toch…

14 replies on “De efteling mailing”

bij eurodisney kan je dat ook..en maandelijks krijg je dan ook de kans erg mooie screensavers, etc te downloaden. Inschrijven via Disney fans : aanmelden

bij eurodisney kan je dat ook..en maandelijks krijg je dan ook de kans erg mooie screensavers, etc te downloaden. Inschrijven via Disney fans : aanmelden

Comments are closed.