Categories
Literatuur

Harry Potter

Ok, ik ben volledig mee. Alle Harry Potter boeken heb ik nu achter de kiezen en ik wil iemand’s pijn doen. Ik ga uiteraard niet zeggen wie, maar de fans weten wel over wie ik het heb. Toegegeven, het was wel te voorspellen wie er ging sterven, maar de manier waarop zag ik niet aankomen. Ik had een heel ander scenario in gedachten en ben nu ENORM benieuwd naar het volgende boek. Laat ons hopen dat de zoveel vermelde treffende datum 7/7/7 juist is. Ik heb in ieder geval al wel een bestelling geplaatst voor het laatste boek. Maar hoe gaan we het gat vullen tot die dag? Door een ander aankoopje dat ik in Londen heb gedaan: Peter Pan in Scarlet.

Dit is het officiƫle vervolg op de originele Peter Pan. Raar, hoor ik u zeggen, en dat is misschien niet geheel onterecht want het komt niet van de hand van J.M. Barrie. Het is namelijk zo dat bij zijn dood, Barrie de rechten van Peter Pan heeft geschonken aan Great Ormond Street Hospital for Sick Children. Zij kozen dit boek door Geraldine McCaughrean, in een wedstrijd, als officiƫle opvolger.

6 replies on “Harry Potter”

Iemand pijn doen? Ik wil J.K. Rowling pijn doen omdak zo lang moe wachten op het vervolg :D

Manman, ik heb juist de hele reeks voor de vierde keer gelezen, in ‘t engels natuurlijk. K heb de nederlandse boeken ook en het valt me de laatste tijd op hoe slecht die vertaling is en hoeveel taalfouten erin staan.

Harry potter, toch een zalig reeksje :)

Iemand pijn doen? Ik wil J.K. Rowling pijn doen omdak zo lang moe wachten op het vervolg :D

Manman, ik heb juist de hele reeks voor de vierde keer gelezen, in 't engels natuurlijk. K heb de nederlandse boeken ook en het valt me de laatste tijd op hoe slecht die vertaling is en hoeveel taalfouten erin staan.

Harry potter, toch een zalig reeksje :)

Ik geef het toe, ben ook een grote van Harry Potter. Lees het in het Engels maar heb de Nederlandse vertaling ook al eens bekeken en vind die nog niet zo slecht.

Iedereen is benieuwd hoe het gaat aflopen. Ik denk dat het een soort allesvernietigend gevecht wordt waarbij zowel Harry als Lord Voldemort het loodje zullen laten…

Ik geef het toe, ben ook een grote van Harry Potter. Lees het in het Engels maar heb de Nederlandse vertaling ook al eens bekeken en vind die nog niet zo slecht.

Iedereen is benieuwd hoe het gaat aflopen. Ik denk dat het een soort allesvernietigend gevecht wordt waarbij zowel Harry als Lord Voldemort het loodje zullen laten…

Comments are closed.