Categories
Second Life

Zo hoort het

Yup, zo hoort het. Je zou de man gaan bewonderen dat hij een vermelding heeft gezet, maar zo hoort het nu eenmaal. En dat hij dan nog een kopie naar Michel stuurt is werkelijk enorm tof.

Iets anders dan, laat ons zeggen, eer reporter van Humo, die een hele avond bij je doorbrengt om wat meer te weten over Second Life, en uiteindelijk laat weten dat ze je naam niet kan vermelden in het artikel. Om verhaaltechnische redenen heet dat dan.
Maar kom, laten we aannemen dat ik niets bruikbaars gezegd heb en dat er dus helemaal geen input van mijnentwege in het artikel voorkomt. Dus, nog maar eens een artikel over Second Life, maar deze keer in Humo. En Humo duwt het verder, jaja, ze openen als het ware een park in Second Life! Hierachter zit Nazooka, u weet wel, die van het rare mannetje destijds bij de Laatste Show. Waarschijnlijk wordt daarover meer uitleg gegeven op de Second Life Demo in Gent vanavond waar ik jammer genoeg niet kan bijzijn.

2 replies on “Zo hoort het”

Comments are closed.