Categories
Blurs

MS personeel in de winkels

Mooi initiatief! Alle Microsoft personeel in de winkels en verkopen nondedju! Volgens mij is dat nog eens leuk voor die mensen. Ik ben alvast heel benieuwd waar Miel te vinden zal zijn. Als young evangelist ben je haast verplicht denk ik dan ;)
Hmm, en waar zou mijn ex-team leader gaan zitten…

3 replies on “MS personeel in de winkels”

[…] Als u graag eens wilt ervaren hoe het voelt om in een hardware/electronica shop écht deskundig advies te krijgen in plaats van een vage suggestie van een ongeïnteresseerde jobstudent, spring dan op zaterdag 3 februari zeker even binnen in de Fnac of de Carrefour: de voltallige Microsoft Belgium crew heeft zich namelijk laten overtuigen om in het kader van de grootsche “Experience the Wow”-campagne voor de lancering van Windows Vista zélf in de winkels te gaan staan. En als ik dat juist lees, hebben ze het atomium afgehuurd voor een exclusief feestje .. Via Clopin.   […]

Comments are closed.