Categories
Film

Harry 6 jaar later

Een nieuwe foto van de volgende Harry Potter is vrijgegeven. Het is duidelijk dat Daniel Radcliffe groot aan het worden is, no? Even een vergelijking tussen 2001 en 2007:
Harry 2001Harry 2007
Uitgesproken kin, meer body,… Watch out Voldemort!

10 replies on “Harry 6 jaar later”

die zijn al ff weg, de films worden hoe langer hoe slechter. Casting van Sirius Black in de derde film vond ik bv al ronduit slecht, en het feit da ze de wizard-robes hebben afgeschaft is nog zoiets, dat is gewoon iets wat bij die verhaallijn hoort, don’t touch it :)

Die derde film wat de slechtse tot nu toe. En door die capes af te schaffen kunnen ze wsl meer inkomsten krijgen uit product placement van bepaalde kledijmerken. Die trui op de foto bijvoorbeeld, daar ontbreekt nog net een logo op de borst. Jammer.

die zijn al ff weg, de films worden hoe langer hoe slechter. Casting van Sirius Black in de derde film vond ik bv al ronduit slecht, en het feit da ze de wizard-robes hebben afgeschaft is nog zoiets, dat is gewoon iets wat bij die verhaallijn hoort, don't touch it :)

Die derde film wat de slechtse tot nu toe. En door die capes af te schaffen kunnen ze wsl meer inkomsten krijgen uit product placement van bepaalde kledijmerken. Die trui op de foto bijvoorbeeld, daar ontbreekt nog net een logo op de borst. Jammer.

Comments are closed.