Categories
Blurs

Heroes

HeroesNa 24, Lost, en god weet wat nog allemaal, mag u zich binnenkort aan het beeldscherm kluisteren voor Heroes, een reeks die op VT4 te zien zal zijn. Ik neem even de omschrijving over van de officiƫle website:

From creator/writer Tim Kring (NBC’s “Crossing Jordan”) comes “Heroes,” an epic drama that chronicles the lives of ordinary people who discover they possess extraordinary abilities.

As a total eclipse casts its shadow across the globe, a genetics professor (Sendhil Ramamurthy, “Blind Guy Driving”) in India is led by father’s disappearance to uncover a secret theory — there are people with super powers living among us. A young dreamer (Milo Ventimiglia, “Gilmore Girls”) tries to convince his politician brother (Adrian Pasdar, “Judging Amy”) that he can fly. A high school cheerleader (Hayden Panettiere, “Ice Princess”) learns that she is totally indestructible. A Las Vegas stripper (Ali Larter, “Final Destination”), struggling to make ends meet to support her young son (Noah Gray-Cabey, “My Wife & Kids”), discovers that her mirror image has a secret. A fugitive from justice (Leonard Roberts, “Buffy the Vampire Slayer”) continues to baffle authorities who twice have been unable to contain him. A gifted artist (Santiago Cabrera, “Empire”), whose drug addiction is destroying his life and relationship with his girlfriend (Tawny Cypress, NBC’s “Third Watch”), can paint the future. A down-on-his-luck Los Angeles beat cop (Greg Grunberg, “Alias”) can hear people’s thoughts, which puts him on the trail of an elusive serial killer. In Japan, a young man (Masi Oka, NBC’s “Scrubs”) develops a way to stop time through sheer will power. Their ultimate destiny is nothing less than saving the world??

Joining Kring as executive producer are Dennis Hammer (NBC’s “Crossing Jordan”) and Allan Arkush (NBC’s “Crossing Jordan”). David Semel (“House”) executive-produced and directed the pilot. The drama is produced by NBC Universal Television Studio.

Muha, sounds good, non? In de US of A was dit gigantisch en een deel zal er ook mee te maken hebben dat er een hele “belevenis” aan gekoppeld was. Je zou hier bijna over een ARG kunnen spreken, maar dat blijkt het toch niet te zijn. Er zijn inderdaad wel dingen waarachter je kan gaan zoeken en telefoonnummers die je kan bellen, maar de ARG community bleef een beetje telleurgesteld achter toen bleek dat er niet echt een spel in zat. Benieuwd of ze hier in ons land ook zulks een belevenis mogen verwachten! Als dat zo is, mag u alvast naar zulks een site op zoek gaan. De .be variant is alvast nog steeds beschikbaar.
Trailer

16 replies on “Heroes”

Jup, ik heb de eerste 14 afleveringen en bij ons in het team op het werk zijn er al enkele fans…
Het is beter dan Lost, dat kan ik jullie verzekeren!

Persoonlijk vind ik dat de naam zuigt, maar als iedereen het een topreeks vind, zal ik ze het voordeel van de twijfel geven. Misschien eindelijk nog eens iets op TV dat de moeite waard is om te zien…

Jup, ik heb de eerste 14 afleveringen en bij ons in het team op het werk zijn er al enkele fans…
Het is beter dan Lost, dat kan ik jullie verzekeren!

Persoonlijk vind ik dat de naam zuigt, maar als iedereen het een topreeks vind, zal ik ze het voordeel van de twijfel geven. Misschien eindelijk nog eens iets op TV dat de moeite waard is om te zien…

From Heroes to Zeroes…

Elke goede reeks – althans zo wordt gezegd, valt nog af te wachten – hoort een parodie te hebben. Alleen het idee al, vind ik hier schitterend gevonden.
Binnnenkort op VT4, Heroes, een reeks over doodgewone mensen die buitengewone gaves bezitten. Nu op…

From Heroes to Zeroes…

Elke goede reeks – althans zo wordt gezegd, valt nog af te wachten – hoort een parodie te hebben. Alleen het idee al, vind ik hier schitterend gevonden.
Binnnenkort op VT4, Heroes, een reeks over doodgewone mensen die buitengewone gaves bezitten. Nu op…

Afgelopen weekend op VT4 te zien :-)
Nu nog tijd vinden om het te bekijken…

Afgelopen weekend op VT4 te zien :-)
Nu nog tijd vinden om het te bekijken…

Comments are closed.