Categories
Film

De nieuwe Disney's

Wall-EEen beetje artwork van de nieuwe, aankomende Disney prenten? Ja graag! Je kan er, onder andere, beelden vinden van Prince of Persia, Wall E, Ratatouille en de nieuwelingen in de reeks van Pirates, Narnia en Toy Story. Nu we toch Wall E vermeld hebben, Pixar heeft, en dit is niet van hun gewoonte, een beetje gepraat over de film. Blijkbaar kunnen we een stijlbreuk verwachten in zowel hun manier van vertellen als hun keuze van bronmateriaal.

In dit artikel staat het plot kort uitgelegd. Mensen die het nog niet willen weten klikken dus best niet door. Ik kan u wel vertellen dat het basisplot een boodschap geeft die op dit moment vrij hot is. En de rest van het script spreekt me ook zeker aan! Ik voel nu al een enorme affectie voor het robotje hier linksboven.

8 replies on “De nieuwe Disney's”

Comments are closed.