Categories
Linkdump

Dagelijkse Links

Mijn links voor 07-03-2007

6 replies on “Dagelijkse Links”

Weette, het valt mij altijd op hoeveel links ik hier terug vind die ik een beetje eerder op Digg ben tegengekomen.
Niks mis met de selectie, meestal heb ik ze zelf al bekeken, maar vind het wel grappig.
Of gebruik je misschien een andere newssite en is het gewoon kruisbestuiving?

Het is een mix. Het is waar dat er veel uit Digg komen, het zijn zowat die ik de moeite vond. Mijn excuses voor het dubbel lezen maar het is ook meer wat voor mezelf ;) En ja, er zijn zelfs nog mensen die Digg niet lezen! :p

Weette, het valt mij altijd op hoeveel links ik hier terug vind die ik een beetje eerder op Digg ben tegengekomen.
Niks mis met de selectie, meestal heb ik ze zelf al bekeken, maar vind het wel grappig.
Of gebruik je misschien een andere newssite en is het gewoon kruisbestuiving?

Het is een mix. Het is waar dat er veel uit Digg komen, het zijn zowat die ik de moeite vond. Mijn excuses voor het dubbel lezen maar het is ook meer wat voor mezelf ;) En ja, er zijn zelfs nog mensen die Digg niet lezen! :p

Die foto van het Star Trek Voyager Apartement heb ik járen geleden al gezien…

En ik had nog nooit van Digg gehoord…

Die foto van het Star Trek Voyager Apartement heb ik járen geleden al gezien…

En ik had nog nooit van Digg gehoord…

Comments are closed.