Categories
Events

Bwards

Het was tof en ik was zat. Hopelijk is daar niet al te veel bewijs van ;)
Ik heb enorm genoten en de winnaars zijn super terecht, de bwards kunnen dus een succes genoemd worden.. Uiteraard kudos naar Jeroen voor de organisatie, en nog meer naar alle vrijwilligers en sponsors die het hebben mogelijk gemaakt! Super knap werk, jongens! Bedankt, ook vanwege Evelyne.

(Volgens mij heb ik zelfs de vader van Jeroen gezien. Anders zou Jeroen toch eens met die mens een klapke moeten doen want de gelijkenis is enorm)

12 replies on “Bwards”

U was idd zat, maar gelukkig niet de enige. Al het bewijsmateriaal wordt alvast opgeslagen voor de categorie ‘zatste blogger’ van volgend jaar. Ik denk dat het niet ons vader was, maar mijn tweelingbroer… :-)
Mysteries genoeg voor een volgende editie van de bwards zeker? Volgend jaar of zoiets!

U was idd zat, maar gelukkig niet de enige. Al het bewijsmateriaal wordt alvast opgeslagen voor de categorie 'zatste blogger' van volgend jaar. Ik denk dat het niet ons vader was, maar mijn tweelingbroer… :-)
Mysteries genoeg voor een volgende editie van de bwards zeker? Volgend jaar of zoiets!

Het was idd tof en ge waart idd zat en daar is wél degelijk bewijs van ;-) Voor meer details, inclusief beeldmateriaal, wend u tot mij :-D

Groetekes & tot volgend jaar onder de categorie “zatste blogger 2007”

Muriel

Het was idd tof en ge waart idd zat en daar is wél degelijk bewijs van ;-) Voor meer details, inclusief beeldmateriaal, wend u tot mij :-D

Groetekes & tot volgend jaar onder de categorie “zatste blogger 2007”

Muriel

En blijkbaar is de layout van de site ook nog niet nuchter, of ligt dat aan mij?
Ik krijg een donkere achtergrond met links in een net iets andere kleur. Nietecht leesbaar dus :-(
Wat dat bewijsmateriaal betreft: laat maar komen! :-)

En blijkbaar is de layout van de site ook nog niet nuchter, of ligt dat aan mij?
Ik krijg een donkere achtergrond met links in een net iets andere kleur. Nietecht leesbaar dus :-(
Wat dat bewijsmateriaal betreft: laat maar komen! :-)

Comments are closed.