Categories
Actueel

VRT "nodigt uit"

Een persconferentie rond “Emma Online”. Pietel heeft op een aantal vlakken gelijk: Waarom zouden we een motivatie moeten sturen als het toch om een one-way voorstelling gaat (althans dat kunnen we afleiden uit hun boodschap)? Waarom tijdens de werkuren? Alsof we hier allemaal een Kottke doen met onze blog. En zijn punt over het webblog adres is… muggeziften :p

Swat, punt blijft dat ik zeker ook interactie had verwacht. Ik heb het er al over gehad en had het er graag gaan uitleggen. En toch… en toch wil ik gaan. Ik wil weten in hoeverre we hier echt een ARG te zien gaan krijgen. Het feit dat er een persconferentie van komt is geen goed teken. In een ARG kom je terecht, je wordt er niet in getrokken. Benieuwd of ik “mag” komen na mijn bedenkingen. Zeer benieuwd.

4 replies on “VRT "nodigt uit"”

Comments are closed.