Categories
Actueel

Here it goes again…

5 invites voor Joost.
First come (in de comments), first serve.

34 replies on “Here it goes again…”

Mag ik gewoon reageren in de plaats van mijn vriendje die nog niet thuis is? :-)

Mag ik gewoon reageren in de plaats van mijn vriendje die nog niet thuis is? :-)

da van mij moogde schrappen, want da was miscommunicatie tussen mij en mijn vriendje ;-) sorry voor het ongemak :-)

da van mij moogde schrappen, want da was miscommunicatie tussen mij en mijn vriendje ;-) sorry voor het ongemak :-)

Bij mij werkt het niet want mijn laptopke kan het niet aan. Het wordt tijd dat ik eindelijk eens een iMac aanschaf precies. Ik ga snel op unsubscribe klikken in de mail, misschien dat je mijn invite dan nog kan verdersturen naar iemand anders.

Bij mij werkt het niet want mijn laptopke kan het niet aan. Het wordt tijd dat ik eindelijk eens een iMac aanschaf precies. Ik ga snel op unsubscribe klikken in de mail, misschien dat je mijn invite dan nog kan verdersturen naar iemand anders.

Comments are closed.