Categories
Blurs

Verhaal

Pietel sprak over verhalen vertellen. Wel, ik zou niets liever doen dan verhalen vertellen. Mijn huidige job zit niet in die lijn, maar dat wil niet zeggen dat ik daar niets uit haal, integendeel. Het verhalen vertellen is mijn andere leven en daar werk ik aan, samen met CHIPS.

Met foto’s verhalen vertellen, het is zeer zeker een kunst. Ik kan enkel maar hopen dat ik een verhaal ooit in beeld kan brengen zoals dat hier is gebeurd. Want daar wordt het verhaal verteld van de 21 jarige Katie die aan kanker leed. Ondanks haar enorm gevecht, is ze kunnen trouwen met haar jeugdvriend.

5 dagen later stierf Katie.

2 replies on “Verhaal”

Tja, de levenskracht van mensen is ongelofelijk.
Mijn grootvader heeft het zo ook nog enkele maanden gerokken om er zeker van te zijn dat mijn grootmoeder het rusthuis binnen kon…

Tja, de levenskracht van mensen is ongelofelijk.
Mijn grootvader heeft het zo ook nog enkele maanden gerokken om er zeker van te zijn dat mijn grootmoeder het rusthuis binnen kon…

Comments are closed.