Categories
Actueel

Slim

Je moet het hem nageven: slim is Dehaene wel. Dit is niet een omstreden foto, dit is een foto van iets dat getoond werd. Ja, ik ben ervan overtuigd dat het zowel eens de bedoeling kan geweest zijn dat er een foto van genomen werd.

10 replies on “Slim”

Ik vind het vreemd dat Dehaene hier zoveel problemen rond maakt. Meestal is hij de man die zich onthoudt van alle reacties. ‘Geen commentaar’ was altijd zijn motto. Daarom lijkt het mij heel raar dat hij zich hierdoor heeft laten verrassen. Hij laat normaal nooit in zijn kaarten kijken.

Natuurlijk is dit opgezet spel; alsof Dehaene niet weet dat daar 30 journalisten gaan staan die allemaal foto’s van hem maken.

Ik vind het vreemd dat Dehaene hier zoveel problemen rond maakt. Meestal is hij de man die zich onthoudt van alle reacties. 'Geen commentaar' was altijd zijn motto. Daarom lijkt het mij heel raar dat hij zich hierdoor heeft laten verrassen. Hij laat normaal nooit in zijn kaarten kijken.

Comments are closed.