Categories
Blurs

Onpartijdigheid

Problemen

Let u vooral op de scheidsrechter.
(Via de papa in de mailbox. Bedankt!)

10 replies on “Onpartijdigheid”

Voor een scheidsrechter is het kicken (en ook garantie op een goed rapport) wanneer je een voorgaande fout niet gefloten hebt, maar VOORDEEL hebt gelaten. Vandaar deze reactie :) Ziet (en klinkt misschien) best kinky, maar om heden ten dage nog scheidsrechter te moeten zijn is dat sowieso een onontbeerlijke eigenschap :)

Voor een scheidsrechter is het kicken (en ook garantie op een goed rapport) wanneer je een voorgaande fout niet gefloten hebt, maar VOORDEEL hebt gelaten. Vandaar deze reactie :) Ziet (en klinkt misschien) best kinky, maar om heden ten dage nog scheidsrechter te moeten zijn is dat sowieso een onontbeerlijke eigenschap :)

Comments are closed.