Categories
Actueel

NOXX

NoxxDit weekend opent in Antwerpen, nabij metropolis een nieuwe nachtclub. Het is lang geleden dat er nog eens een gewicht zoals de oude Zillion in Antwerpen te vinden was, maar Noxx zou de grens moeten verleggen. Tagline van de keet: “Where clubbing becomes art”. Om je een voorbeeld te geven: de vrouwentoilet zal een champagnebar bevatten. Opent dit weekend officieel. Inrichting en PR werd gedaan door Sou??PR (gerelateerd aan PureSang, buren van ons ;)).

Meer info op de website.

UPDATE: Lees ook Imke haar bevindingen, ze is er al geweest ;)

2 replies on “NOXX”

Ik merkte gisteren aan het aantal geparkeerde auto’s dat er iets te gebeuren viel in die omgeving… Ik fiets daar elke dag voorbij, you know…

Ik merkte gisteren aan het aantal geparkeerde auto's dat er iets te gebeuren viel in die omgeving… Ik fiets daar elke dag voorbij, you know…

Comments are closed.