Categories
Games

Xbox 360: Again

XBOX 360
Alvorens u betekenisvol met u hoofd begint te schudden omdat u mij oh zo goed kent (grin): deze xbox staat inderdaad nu bij mij thuis MAAR… is niet van mij.
Na mijn postje gisteren kreeg ik van iemand van Duval Guillaume (u weet wel wie) een mailtje met de vraag of ik het niet een maandje wou proefdraaien. Daar zeggen we uiteraard geen neen tegen! Komt eigenlijk perfect uit, want zo kan ik even testen of dit wel de graal is die ik denk dat het is.

U kan zich dus de komende weekends aan nog wat xbox-gerelateerde dingen verwachten ;)

12 replies on “Xbox 360: Again”

Ik hoop dat je zo slim bent om de console neer te leggen? ik heb al meerdere spelletjes naar de filistijnen geholpen door hem recht te laten draaien :) Het probleem ligt bij de bescherming aan de laserzijden.

@Christophe: Check even met Pietel als hij terug is uit vakantie zou ik zo zeggen :)
@Janso: Hmm good point, straks neerleggen dus ;)

Ik hoop dat je zo slim bent om de console neer te leggen? ik heb al meerdere spelletjes naar de filistijnen geholpen door hem recht te laten draaien :) Het probleem ligt bij de bescherming aan de laserzijden.

[…] Binnen een uurtje zit in in Diegem, in de kantoren van Microsoft waar een heleboel dingen gepresenteerd zullen worden aangaande Microsoft Surface (ja, die tafel), de Live diensten, Xbox, Windows Home Server en wat nog allemaal. Ik kijk ook enorm uit naar een babbel met het Xbox-team zodat ik hen ook eens kan bedanken voor u-weet-wel. […]

Comments are closed.