Categories
Events

Kunst om 8

Kunst om 8
Eergisteren zijn we naar de eerste avond van Kunst om 8 geweest, dat plaatsvond in het Letterenhuis te Antwerpen. Leuke locatie, zeker aangezien ik er eigenlijk nog nooit geweest was. We hadden eveneens de mogelijkheid om het museum heel de avond lang te bezoeken, wat mooi meegenomen was.
Letterenhuis Antwerpen
Wat is nu die Kunst om 8? Het bleek een zeer gezellige avond te zijn voor jonge mensen waarbij we kennis konden maken met het museum, gepaard met enkele literaire en muzikale uitspattingen. Literair, omdat bijvoorbeeld Christophe Vekeman en Herman Brusselmans stukken brachten van werken, en muzikaal omdat we onder andere de frontman van Millionaire eens op zichzelf bezig konden zien (en ik kan u dit zeker aanraden).
Tim Vanhamel
Zeer gevarieerd en op een jong publiek gericht. Ik kijk eigenlijk al enorm uit naar de volgende editie op 25/10 in Plantin-Moretus. En zeker en vast nen dikke merci aan de organisatie!