Categories
Actueel

NaNoWriMo

Ok, deze keer meen ik het, ik doe mee aan NaNoWriMo. En ja, er mag op mijn vingers getikt worden, anders lukt het toch niet. Het concept, daar heb ik het al eens over gehad. Kort samengevat: op 1 maand tijd 50.000 woorden bij elkaar schrijven. Een boek dus. Deze maand is echter voor het schrijven, no edits, dat is voor december.
Mochten mensen zin hebben het mee te doen, let me know. Misschien kan ik het wel gebruiken ;)

Ik ben benieuwd…

9 replies on “NaNoWriMo”

Nu ben ik wel benieuwd wat er vorig jaar van gekomen is. Helemaal niks ? Of begin je al met een voorsprong dit jaar ? In ieder geval veel succes, ik ben ook benieuwd :-)

Schrijf alles op wat in je opkomt. Een gedachte, enkele woorden, en werk deze ‘s avonds uit in zinnen met veel adjectieven in en uitgesponnen beschrijvingen. In de edit-maand kan je er een goeie 60% van schrappen :P

(Begin bijvoorbeeld met een dissertatie over lepels: er staat “Hoera voor lepels!” onderaan de pagina :D)

Nu ben ik wel benieuwd wat er vorig jaar van gekomen is. Helemaal niks ? Of begin je al met een voorsprong dit jaar ? In ieder geval veel succes, ik ben ook benieuwd :-)

Schrijf alles op wat in je opkomt. Een gedachte, enkele woorden, en werk deze 's avonds uit in zinnen met veel adjectieven in en uitgesponnen beschrijvingen. In de edit-maand kan je er een goeie 60% van schrappen :P

(Begin bijvoorbeeld met een dissertatie over lepels: er staat “Hoera voor lepels!” onderaan de pagina :D)

Comments are closed.