Categories
Blurs

Restaurant Week in Antwerpen

Gaan eten doen we graag, zeer graag. En als het dan nog vrij goedkoop kan doen we dat zeker graag!
Wel, hier kan je voor de week van 26 november een plaatsje reserveren bij een heel aantal restaurants in het Antwerpse. Je zal er dan een 3-gangen menu voor ??25 krijgen. Ga je niet voor een diner maar voor een lunch, dan kost het zelfs maar ??20. De lijst met deelnemers is in een PDF-je gestoken.
Reserveren kan vanaf overmorgen, maar American Express kaarthouders hebben normaal nu een code gekregen om al vroeger te kunnen reserveren. Maar ik begin zo de indruk te krijgen dat die controle niet zo goed werkt en dat het dus nu al kan, maar ik kan verkeerd zijn.

Als ik één tip kan geven: neem niet de Wok&Tandoor. Het standaard, a volonté hoofdgerecht kost er zo een ??25 en het voorgerecht is het imho niet echt waard.

3 replies on “Restaurant Week in Antwerpen”

Comments are closed.