Categories
Games

Xbox Fall Update

Vandaag heb ik eens kunnen genieten van het begrip “van huis uit werken”. Het is waar wat ze zeggen: je bent enorm productief.
Anyway en over totaal iets anders, voor de Xbox 360 eigenaars: de “Fall Update” komt er op 4 december. Wat kan je verwachten? Het grote nieuws is dat enkele oude Xbox games, zoals de oude Halo, downloadbaar zullen zijn via het Live platform.
Ook aangaande de 5de verjaardag is er nog een nieuwtje: je zal op 15 november (morgen dus) gratis de console-versie van het bordspel Carcassonne, van de fantastische 999 Games (u weet wel, Catan), kunnen downloaden! Sounds nice :)

8 replies on “Xbox Fall Update”

Echt? Ik moet bekennen dat ik het eigenlijk nog niet gespeeld heb. Denk ik. Hmm even opzoeken hoe dat nu weer net gaat, want met al die spelletjes ;)

Van huis uit werken, een geniaal concept. Het was bij m’n sollicitatie een van mijn voorwaarden om te beginnen waar ik nu zit en eenmaal per week verlies ik twee uur minder aan dat verkeer….

Echt? Ik moet bekennen dat ik het eigenlijk nog niet gespeeld heb. Denk ik. Hmm even opzoeken hoe dat nu weer net gaat, want met al die spelletjes ;)

Van huis uit werken, een geniaal concept. Het was bij m'n sollicitatie een van mijn voorwaarden om te beginnen waar ik nu zit en eenmaal per week verlies ik twee uur minder aan dat verkeer….

Comments are closed.