Categories
Actueel

Telenet drukt op de knop

U hebt waarschijnlijk de reclame hiernaast al gezien, Telenet zal op de knop duwen. Wel, als dit waar is, dan zal ik een zeer tevreden man zijn. Nee, geen “about bloody time”, gewoon heel, heel blij zijn.

UPDATE: Kijk eens aan, er wordt aan damage-control gedaan? Het artikel komt nog wel in de zoekresultaten, maar het artikel zelf geeft “niet gevonden”. Screenshot van de zoekopdracht

40 replies on “Telenet drukt op de knop”

Ook tweakers heeft al ontkenning gekregen van Telenet.
Jan de Schamphelaere van Tijd.be, die het persbericht om woensdagochtend om één minuut voor tien online zette, meldt bij navraag dat het persbericht bij nader inzien ‘niet van Telenet afkomstig’ bleek.
Ik volg het op de voet op http://blog.keukentafel.be

Blijft de vraag of ze zo’n zware marketingcampagne zouden opzetten voor iets dat amper de moeite is (bijv. versnelling uploadsnelheid: fijn, maar voor veel mensen niet van toepassing)

Good point. We zitten tegenwoordig met applicaties als Joost en games die zich vooral online afspelen. Een hogere snelheid mag altijd, maar ik denk dat de limieten toch het grote probleem zijn daar.

Toch interessant dat Telenet ook niet helemaal ontkent:
Tweakers: http://life.tweakers.net/nieuws/50809/telenet-schrapt-datalimieten.html
Telenet ontkent het bericht echter in alle toonaarden. Het door Tijd.be gepubliceerde persbericht is ‘fout’, vertelde woordvoerder Stefan Coenjaerts aan Tweakers.net. Op de vraag of dat betekent dat Telenet de datalimieten dus níet afschaft, wilde hij echter niet ingaan. ‘Dat zeg ik niet. Het enige dat ik zeg, is dat het bericht zoals dat nu in de media is verschenen, foutief is.’

Ook tweakers heeft al ontkenning gekregen van Telenet.
Jan de Schamphelaere van Tijd.be, die het persbericht om woensdagochtend om één minuut voor tien online zette, meldt bij navraag dat het persbericht bij nader inzien 'niet van Telenet afkomstig' bleek.
Ik volg het op de voet op http://blog.keukentafel.be

Blijft de vraag of ze zo'n zware marketingcampagne zouden opzetten voor iets dat amper de moeite is (bijv. versnelling uploadsnelheid: fijn, maar voor veel mensen niet van toepassing)

Good point. We zitten tegenwoordig met applicaties als Joost en games die zich vooral online afspelen. Een hogere snelheid mag altijd, maar ik denk dat de limieten toch het grote probleem zijn daar.

Toch interessant dat Telenet ook niet helemaal ontkent:
Tweakers: http://life.tweakers.net/nieuws/50809/telenet-s
Telenet ontkent het bericht echter in alle toonaarden. Het door Tijd.be gepubliceerde persbericht is 'fout', vertelde woordvoerder Stefan Coenjaerts aan Tweakers.net. Op de vraag of dat betekent dat Telenet de datalimieten dus níet afschaft, wilde hij echter niet ingaan. 'Dat zeg ik niet. Het enige dat ik zeg, is dat het bericht zoals dat nu in de media is verschenen, foutief is.'

Joepie, nu kunnen we allen onze beperkte bandbreedte per maand nog sneller opsouperen en ons blauw betalen aan extra gigabytes terwijl ze hun systeem nog niet eens voor 15% capaciteit gebruiken. Dikke zakzetterij!

Joepie, nu kunnen we allen onze beperkte bandbreedte per maand nog sneller opsouperen en ons blauw betalen aan extra gigabytes terwijl ze hun systeem nog niet eens voor 15% capaciteit gebruiken. Dikke zakzetterij!

Comments are closed.