Categories
Actueel

T-shirt

Kijk eens aan, gratis t-shirts?

Twitter t-shirt

Interesting :) Ik ben, zoals je wel weet, altijd te vinden voor spelletjes. Laten we eens kijken naar wat we al hebben.
Eerst en vooral is er de twitter account (niet te verwarren met deze). Daarop stond een verwijzing naar Giorgetto Giugiaro, wat waarschijnlijk wel zijn redenen zal hebben die ik nog moet achterhalen. De laatste tweet gaat over Bart, die ook een t-shirt gekregen heeft zoals Maarten, Michel en eMich (voor zover ik weet).
De twitteraccount verwijst ook naar een blog, waar niet veel nieuws op te vinden is, buiten dan een link naar het omstreden figuur van Steven Feys.

Enkele bedenkingen so far:
Er is ook nog een opschrift op het shirt: “What are you wearing?”. Je zou al snel kunnen beginnen denken dat het dus om een t-shirt fabrikant gaat die een beetje buzz zoekt. Er zijn dan ook redenen pro en contra waarom…

Geen label

… het label weg is.
Anderzijds heb ik, in tegenstelling tot Maarten, wel een leesbare poststempel
Gent X

Gent X. Sta me toe voorlopig Michel en Bart niet buiten verdenking te stellen ;)
Oh, en de link naar Steven Feys? Ik ga voorlopig ervanuit dat de mensen achter dit ding ons al een tijdje in de gaten houden en dus wat willen spelen. En dat wil ik ook.

Whoever you are, je hebt mijn aandacht. I don’t care about so called rules, het heeft iets.

UPDATE: Ook Bart, Bruno en Dieter hebben er blijkbaar een aangekregen!
En Clo en Robin en…

32 replies on “T-shirt”

Voor mij zijn er geen regels, behalve: wees niet saai.

Ik vind het tot nu toe een geslaagde actie. Afwachten hoe het zich verder ontrolt :)

Ik heb inderdaad ook zo’n t-shirt ontvangen. De postzegels waren eveneens Belgisch, maar de poststempel ontbrak.

De initiatiefnemer(s) van deze t-shirts had wel een originelere kleur en ontwerp mogen kiezen. T-shirten uitgedeeld op blogevents waren tot nu toe zeer dikwijls zwart. Een frissere kleur had wel gemogen. Twitter-blauw bijvoorbeeld.

Voor mij zijn er geen regels, behalve: wees niet saai.

Ik vind het tot nu toe een geslaagde actie. Afwachten hoe het zich verder ontrolt :)

Ik heb inderdaad ook zo'n t-shirt ontvangen. De postzegels waren eveneens Belgisch, maar de poststempel ontbrak.

De initiatiefnemer(s) van deze t-shirts had wel een originelere kleur en ontwerp mogen kiezen. T-shirten uitgedeeld op blogevents waren tot nu toe zeer dikwijls zwart. Een frissere kleur had wel gemogen. Twitter-blauw bijvoorbeeld.

Comments are closed.