Categories
Actueel

Met een vrouwenploeg in de Sauna

Terug van Newcastle en ik kan iedereen die stad aanraden. Meer hierover zeer binnenkort, hopelijk met goeie foto’s. Mama… bedankt!
Over iets helemaal anders: vrouwenvoetbal. Ja, ik zet mijn strijd voor het vrouwenvoetbal door en zet dus alles wat daar ook maar iets mee te maken heeft graag in de kijker. Op een project van een tijdje geleden had ik de kans om met Ellen samen te werken. En ja, Ellen speelt voetbal! En ze heeft onze hulp nodig, want blijkbaar valt er een saunabeurt te winnen voor haar ploeg. Aangezien ik dan ook beloofd ben daar mét camera mee naartoe te mogen als ze dit in de wacht slepen, wil ik dus iedereen oproepen:
Stem voor deze vrouwenploeg en zet mij zo met hen in de sauna. Doe het niet voor hen, doe het voor mij en u. Surf naar deze site en stem in de rechterbalk op Wechelderzande!

Nah, doe het voor hen, want ik durf toch niet mee en dat van die camera heb ik er bij verzonnen. Maar doen! Het duurt maar 15 seconden.

24 replies on “Met een vrouwenploeg in de Sauna”

@Inferis: Tja, ni mogen van het lief… Da staat ni goed hé. Enerzijds lijk je zo een beetje pussy whipped (no offense) en anderzijds vindt je lief dat ook niet leuk, zo lijkt ze precies te dicteren wat je mag en niet mag. (Ik ga hier duidelijk niet op in of dit representatief is voor de werkelijkheid…)
Clopin was gewoon slim en heeft het probleem omzeild!

Ik denk maar: zet de kat niet bij de melk en zorg er zeker niet voor dat de kat kan beleggen in de melkmarkt ;)

@Inferis: Tja, ni mogen van het lief… Da staat ni goed hé. Enerzijds lijk je zo een beetje pussy whipped (no offense) en anderzijds vindt je lief dat ook niet leuk, zo lijkt ze precies te dicteren wat je mag en niet mag. (Ik ga hier duidelijk niet op in of dit representatief is voor de werkelijkheid…)
Clopin was gewoon slim en heeft het probleem omzeild!

Ik denk maar: zet de kat niet bij de melk en zorg er zeker niet voor dat de kat kan beleggen in de melkmarkt ;)

Over melkmarkt gesproken: indertijd bij Winak was Ke…

*Comment deleted by Administrator*

Voila, nu weten jullie het ook!

Ondertussen al wel wat stemmen binnen maar ik heb zo’n vaag vermoeden dat er gefoefeld wordt met de stemmen van andere ploegen, op 2u tijd ineens 500 stemmen bij :o :o da snap ik ni zenne!

Per IP-adres kan je 1x stemmen, dus als iemand iets weet om snel van ip-adres te veranderen, en ik meer kan stemmen, laat je maar iets weten!

Ik doe het tenslotte voor jullie he want jullie willen mee….

Goh, ik zie net dat je elke dag kan stemmen per ip, dus ja iedereen kan elke dag nog eens extra klikken… elke dag vanop het werk en van thuis, bij de bompa, de oma, de ouders…
Zou je toch al snel aan meer dan 100 moeten komen :)

Over melkmarkt gesproken: indertijd bij Winak was Ke…

*Comment deleted by Administrator*

Voila, nu weten jullie het ook!

Ondertussen al wel wat stemmen binnen maar ik heb zo'n vaag vermoeden dat er gefoefeld wordt met de stemmen van andere ploegen, op 2u tijd ineens 500 stemmen bij :o :o da snap ik ni zenne!

Per IP-adres kan je 1x stemmen, dus als iemand iets weet om snel van ip-adres te veranderen, en ik meer kan stemmen, laat je maar iets weten!

Ik doe het tenslotte voor jullie he want jullie willen mee….

Goh, ik zie net dat je elke dag kan stemmen per ip, dus ja iedereen kan elke dag nog eens extra klikken… elke dag vanop het werk en van thuis, bij de bompa, de oma, de ouders…
Zou je toch al snel aan meer dan 100 moeten komen :)

Comments are closed.