Categories
Games

Duke Nukem Forever

Ma kijk, een trailer!

Op Kotaku stond gisteren al te lezen dat er vandaag een trailer ging komen. “Dan toch”, kun je zeggen, want de zekerheid dat er een vervolg kwam op Duke Nukem was als een lichtschakelaar on steroids. Maar dus nu een trailer. Wil dat iets zeggen? Goh, ik weet het niet. Ik denk zelfs dat ze het bij 3D Realms zelf niet weten. En eigenlijk vind ik de trailer ook niet all that.

We zien wel zeker?

10 replies on “Duke Nukem Forever”

Volgens mij is dat een beetje een running joke hoor… Zouden ze er echt mee bezig zijn? Ik weet het niet goed. Ergens hoop ik van wel, maar toch: reality check.
Ik zie het voor een groot deel als reclame voor de studio.
Gek eigenlijk dat zoveel mensen erop reageren. 10 jaar geleden aangekondigd. Een hele hoop gamers van nu waren toen echt nog niet bezig met dat soort spelletjes.
Brings back memories… :)

Yeah, inderdaad. Het feit dat mensen er nog steeds op reageren is enkel bewijs van hoe belangrijk het spel was, hoewel belangrijk misschien een verkeerd woord is. Hey, zelfs ik hoop stiekem dat er nog eentje komt, maar ja, zoals je zegt, reality check.

Wist ge dat er een geheime kamer was achter het bioscoop scherm? Ge moest eerst de film laten afspelen en dan mikken daar waar… you know… ;)

Ik heb vooral uren gespendeerd met de multiplayer van Shadow Warrior. Zelfde humor in een Oosters (nep-Japans) sfeertje. Technisch was het dezelfde engine als Duke Nukem 3D.
Tot een paar jaar terug speelden wij dat nog op LAN-parties. En al die oudere (voor die jonkies van 15 toch) kerels kwamen meeshooten op onze server, for old times sake (saké?) :)

Volgens mij is dat een beetje een running joke hoor… Zouden ze er echt mee bezig zijn? Ik weet het niet goed. Ergens hoop ik van wel, maar toch: reality check.
Ik zie het voor een groot deel als reclame voor de studio.
Gek eigenlijk dat zoveel mensen erop reageren. 10 jaar geleden aangekondigd. Een hele hoop gamers van nu waren toen echt nog niet bezig met dat soort spelletjes.
Brings back memories… :)

Yeah, inderdaad. Het feit dat mensen er nog steeds op reageren is enkel bewijs van hoe belangrijk het spel was, hoewel belangrijk misschien een verkeerd woord is. Hey, zelfs ik hoop stiekem dat er nog eentje komt, maar ja, zoals je zegt, reality check.

Wist ge dat er een geheime kamer was achter het bioscoop scherm? Ge moest eerst de film laten afspelen en dan mikken daar waar… you know… ;)

Ik heb vooral uren gespendeerd met de multiplayer van Shadow Warrior. Zelfde humor in een Oosters (nep-Japans) sfeertje. Technisch was het dezelfde engine als Duke Nukem 3D.
Tot een paar jaar terug speelden wij dat nog op LAN-parties. En al die oudere (voor die jonkies van 15 toch) kerels kwamen meeshooten op onze server, for old times sake (saké?) :)

Comments are closed.