Categories
Tech/Science

Feeds

Ik ga even verder op de frustratie van Crahan en de post van BVLG. Ik was eigenlijk al half in Twitter aan het bloggen dus schrijf ik het hier ook even neer.
De probleemstelling: er zijn 2 dingen die op dit moment bij Bloglines een probleem vormen

  • Een “related posts” plugin installeren en deze items mee in de post steken
  • Comments-teller die nu bij wordpress.com blogs blijkt op te duiken in de feeds

Beide zorgen ervoor dat geregeld posts eigenlijk worden aangepast (in het eerste geval als een post door de plugin gerelateerd wordt aan een andere en in het ander geval telkens er een comment op een post komt), en daardoor komen deze bij Bloglines terug als nieuw binnen.

Ik zeg Bloglines, want Google Reader blijkt dat probleem niet te hebben. Ik zit een beetje vast waarom dat zo is. Filtert Google Reader dit op een of andere manier uit of brengt Google Reader posts die aangepast worden niet meer als nieuw naar voren? Persoonlijk denk ik het tweede, want je feedreader telkens gaan aanpassen als er zo een plugin komt lijkt me een hel. Maar als er iemand ervaring heeft: let me know.

Maar ik ben waarschijnlijk aan het zagen, niet? Mag een mens al geen interesse meer hebben in hoe iets in elkaar steekt? Zageventen :p

4 replies on “Feeds”

Comments are closed.