Categories
Film

Films in 2008

Ook wat de films betreft ziet 2008 er weer zeer leuk uit (en dan heb ik alles wat ik van 2007 wou zien nog niet achter de kiezen). Enkele titels die op mijn radar staan:

 • The Dark Knight
  Waarschijnlijk de film die de meeste hype kent. En dat is niet te verwonderen, als je kijkt naar hoeveel moeite er in het buzzen gestoken is. Al reeds meer dan een half jaar worden de Batman fans in spanning gehouden en het zal nog een half jaar duren.
 • Cloverfield 
  Of was het deze die de meeste hype kent? De teaser-trailer die bij Transformers in de zalen in de USA kwam was werkelijk een machtige zet en ik kijk dan ook enorm uit naar de tweede helft van de maand.
 • Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
  Wie kijkt er nu niet uit naar de come-back van Indi?
 • Wall-E
  Ik kijk altijd uit naar nieuwe Pixars, punt.
 • The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
  Ik ben al lang fan van de boeken, de eerste film deed het wel voor mij en ik kijk dus uiteraard uit naar deel twee.
 • Be Kind Rewind
  Natuurlijk doet de naam Michel Gondry veel, maar de trailer trekt me helemaal over de schreef. Yes, I like Jack Black, so what? :p
 • Nieuwe James Bond
  Craig maakt Bond terug must-see.
 • RocknRolla
  Ik blijf hopen op een een goeie ouwe Ritchie. We zullen zien…
 • Speed Racer
  Mja, hmm… Twijfel. Trailer heeft wel iets. En het blijven de Wachowski’s…
 • Synecdoche, New York
  Kaufman.
 • Iron Man
  Comic Book verfilming, maar de trailer ziet er vetgeil uit. En ik heb het wel voor Robert Downey Jr.
 • Righteous Kill
  Als je Pacino en De Niro nog eens samen brengt heb je mijn aandacht.
 • The Happening
  Waarom ik Shyamalan kansen blijf geven weet ik niet. Hopelijk weet ik het na de zomer wel.
 • HP and the Half-Blood Prince
  Of wat had je gedacht ;)
 • Sweeney Todd
  De combinatie Burton/Depp is haast een garantie.
 • The Darjeeling Limited
  Nog zo een naam die op zich al genoeg is: Wes Anderson
 • Daywatch
  Vervolg op Nightwatch, en ik wil de boeken heel graag lezen.

Maar eerst nog The Golden Compass. Ah ja.

10 replies on “Films in 2008”

Jaja, film… Hopelijk komen ze niet allemaal tegelijk uit. Soms kan ik haast niet volgen. Zeker als films zoals ‘The Assasination of Jesse James…’ niet zo lang draaien kan het lastiger zijn om die mee te pikken. Ik hou veel open: hype kan tegenslaan en het is niet omdat de vorige goed was dat de nieuwe ook goed zal zijn. Dus ja, ik kijk ruwweg naar wat interessant kan zijn en neem dan mijn kans. Soms is het erop, soms eronder en soms weet ik een dag later nog altijd niet goed wat ik ervan moet denken (I am Legend was mijn recentste ervaring hiermee)
BTW: beste wensen iedereen voor 2008!

Heb ik Daywatch al gemist? Ik vraag het omdat ik dacht dat Kinepolis hem pas in maart op het scherm brengt. Of… dinges ;)

Jaja, film… Hopelijk komen ze niet allemaal tegelijk uit. Soms kan ik haast niet volgen. Zeker als films zoals 'The Assasination of Jesse James…' niet zo lang draaien kan het lastiger zijn om die mee te pikken. Ik hou veel open: hype kan tegenslaan en het is niet omdat de vorige goed was dat de nieuwe ook goed zal zijn. Dus ja, ik kijk ruwweg naar wat interessant kan zijn en neem dan mijn kans. Soms is het erop, soms eronder en soms weet ik een dag later nog altijd niet goed wat ik ervan moet denken (I am Legend was mijn recentste ervaring hiermee)
BTW: beste wensen iedereen voor 2008!

Comments are closed.