Categories
Actueel

Wanted

Dief

You, sir (I think), make me sick. Zo een prachtige beweging misbruiken. I fart in your general direction.
Meer info hier en hier.

8 replies on “Wanted”

Ongelooflijk hoe sommige eikels de boel voor de rest verzieken en zulke initiatieven een slechte naam bezorgen.
Een nicht van me heeft ongeveer hetzelfde voorgehad met huizenruil (toevallig ook met Nederlanders ).

Ongelooflijk hoe sommige eikels de boel voor de rest verzieken en zulke initiatieven een slechte naam bezorgen.
Een nicht van me heeft ongeveer hetzelfde voorgehad met huizenruil (toevallig ook met Nederlanders ).

Deze morgen, in de trein, las ik het artikel in de krant. Ik dacht meteen, dat zal toch geen van ‘ons’ overkomen zijn. Ja lap zeg. Hoe sommigen toch misbruik maken van andermans goedheid, heaven only knows.

Deze morgen, in de trein, las ik het artikel in de krant. Ik dacht meteen, dat zal toch geen van 'ons' overkomen zijn. Ja lap zeg. Hoe sommigen toch misbruik maken van andermans goedheid, heaven only knows.

Er zijn altijd mensen uit op gewin op korte termijn…
Het zal ook echt niet zijn eerste keer zijn.

Er zijn altijd mensen uit op gewin op korte termijn…
Het zal ook echt niet zijn eerste keer zijn.

Comments are closed.