Categories
Blurs

Weekend

Wat een lekker weekend zeg! Nee, serieus, zelfs letterlijk lekker.
Vrijdag hadden we überhaupt geen zin om nog inkopen te gaan doen, dus we besloten de luie tour op te gaan en aan huis te laten leveren. Maar liefst zo gezond mogelijk, en dan kom je al gauw uit bij de Wok a Way die op het zuid de plaats van de Chili Club heeft ingenomen en met de fiets aan huis komt. Handig, lekker :D

Zaterdag was het voor mij studeerdag. Als avondeten besloten we fondue te gaan halen. Het kan raar klinken, maar ik vond het zeer aangenaam dat de beenhouwerij waar we de bestelling bij plaatsten me wist te zeggen dat het binnen een half uurtje klaar zou staan. Ik had eerder een lach verwacht, met de melding dat ik best een dag op voorhand bestel. Fondue, ik hou ervan en ik kan u vertellen dat we dat vanaf nu meer gaan doen.

Fondue

Daarna zijn we een kijkje gaan nemen naar de kerstboomverbranding te Edegem waar een pintje pakken met de vrienden uiteraard altijd gezellig is.
Kerstboomverbranding

Zelfs Geert Hunaerts kwam een sateke halen aan het kraam van Jong Edegem! Sorry dames (en vooral zus), dat ik daar een foto van vergat te nemen.
En blijkbaar had de avond nog een celebrity in petto, want de avond werd met nog vrienden afgesloten in De Nieuwe Linde, alwaar Wouter Deprez, met een harem vrouwen, ook een glas kwam heffen. En ja, ik had mijn camera toen al terug thuis opgeborgen dus nogmaals, dames,…

Zondag rustdag, denk je dan, maar niets is minder waar. Na een stevig ontbijt werd het tijd om richting stad te wandelen samen met, jawel, vrienden! Waarom? U bent niet van Antwerpen zeker? ‘t Stad trakteerde! Met glühwein, warme choco, soep, …

Nieuwjaarsdrinken

… (blijkbaar lekkere) frieten, …
Lekker

…sjaals, …
Sjaal van A

… en ambiance!
Schol

Ambiance

En als u denkt dat het daarbij bleef, dan hebt u het nogmaals mis, want in onze brievenbus zat een tijdje geleden een uitnodiging voor nog een nieuwjaarsdrink, ditmaal voor zuidbewoners vanwege Patrick Janssens en Tatjana Scheck, wat u gerust als sp.a Zuid mag aanzien. Er werd ook sneeuw, pannenkoeken, eetbare sneeuwballen en een sneeuwman van ijs op het kaartje beloofd. En ja… eigenlijk…

Sneeuw

Papiersneeuw

Smakelijk

Ijsman

En dan terug naar huis wandelen. Enorm leuk allemaal, maar even vermoeiend. We zouden om 22u in de zetel in slaap gevallen zijn als we om 21u al niet in ons bed gekropen waren.
Bedankt, buurman!

PS: stinken dat u kleren doen na zo’n kerstboomverbranding! Of waren het die vuurkorven op de grote markt?
PS2: Tatjana Scheck is best een aangename verschijning.

10 replies on “Weekend”

Spijtig genoeg zijn wij niet op de nieuwjaarsreceptie geraakt. Ik had nochtans een sterk vermoeden dat ze sjaals gingen geven: 2 jaar geleden waren het mutsen (toen waren we te laat, ze waren al op) en vorig jaar handschoenen (toen zijn we er ook niet geraakt). Volgend jaar zal wat moeilijker worden… Beenwarmers, oorwarmers, termisch ondergoed?

PS: Misschien stonken uw kleren nog van de fondue van de dag tevoren.
PS2: Who the hell is Tatjana Shrek??

Tatjana is Districtsraadslid, voorzitter commissie cultuur en feestelijkheden en vertegenwoordiger Zuid volgens de sp.a site ;)
En volgend jaar een trui! ahum :p

Spijtig genoeg zijn wij niet op de nieuwjaarsreceptie geraakt. Ik had nochtans een sterk vermoeden dat ze sjaals gingen geven: 2 jaar geleden waren het mutsen (toen waren we te laat, ze waren al op) en vorig jaar handschoenen (toen zijn we er ook niet geraakt). Volgend jaar zal wat moeilijker worden… Beenwarmers, oorwarmers, termisch ondergoed?

PS: Misschien stonken uw kleren nog van de fondue van de dag tevoren.
PS2: Who the hell is Tatjana Shrek??

Tatjana is Districtsraadslid, voorzitter commissie cultuur en feestelijkheden en vertegenwoordiger Zuid volgens de sp.a site ;)
En volgend jaar een trui! ahum :p

Comments are closed.