Categories
Actueel

ANON vs Scientology (part 2)

Digg is het promo-platform aan het worden van Anonymous. Het aantal links dat je ziet voorbij vliegen is hallucinant. Zo is oa de Scientology handleiding gelekt en hebben we nog wat filmpjes van ANON die zich ditmaal tot de leden en de media richten. De stem klinkt anders, wat doet denken dat het van een andere bron afkomstig is dan het eerste. Doch, zo klinkt het, is ANON een beweging en iedereen die van dezelfde mening is vrij om onder deze naam materiaal te verspreiden. ANON heeft ook opvolging gekregen van een beweging dat zich Project Chanology noemt en ook zij verspreiden materiaal. het gaat heel ver, een DDOS tooltje om mee te helpen in de strijd? Gevaarlijke dingen allemaal, want wie weet wat het ding doet.

Ach, laten we het luchtig houden: LOLcats rule ;)

UPDATE: And they just keep coming.