Categories
Actueel

Eurosong 2008: aflevering 1

Jongens, jongens. Weet je, kunnen we zelf niet gewoon beslissen om een jaartje over te slaan? Zeker als al de resterende kandidaten van hetzelfde karakter gaat zijn als deze. Nee, de eerste aflevering van Eurosong 2008 heeft me niet echt blij gemaakt.

  • Katy Satyn: Duidelijk goed opgelet wat er allemaal nodig is voor die ideale eurosong! Boring as hell dus, flauw afkooksel van 385 andere zogezegd ideale songs die moesten winnen. Next!
  • Raeven: Hey, weet je wat? Laten we de ecologische toer opgaan! Das kei hip op het moment, dat moet lukken. Wel meiden, op het autosalon keek ook niemand naar de milieuvriendelijke wagens. Mochten het nu nog lekkere dieren zijn, mja misschien, maar helaas.
  • Brahim: Ach ja, weet je, ik heb hem nooit moeten hebben dus no matter hoe goed, ik had het nooit goed genoeg gevonden. Ik moet wel toegeven dat ik hem al meer kan smaken op deze manier, maar nee, niet genoeg.
  • Eva Darche: Ik heb het voor underdogs en ik had zeer graag voor Eva gekozen. En het refrein heeft wel iets, ja. Zo van die bombastische dingen, mooi. Maar als ze niet het refrein aan het zingen is, wil ik andere dingen gaan doen. Bloggen ofzo.
  • Femme Fatale: Oh ja, opvallen, nog zo een garantie op succes. Mocht je het nu eens met overtuiging brengen, lekker overdreven, er ver over, gemeend enzo. DAN misschien, ja. Maar als we dit sturen, dan kijk ik naar de grote finale van Eurosong 2008 in Servië om mijn volgende thuisland te kiezen.

10 replies on “Eurosong 2008: aflevering 1”

Ik heb geweigerd om te kijken.
Ik lees dit met gemengde gevoelens.
Langs de ene kant blij dat ik niet gekeken heb.
Langs de andere kant moet het wel grappig zijn geweest.

Goei postje!

Ik heb geweigerd om te kijken.
Ik lees dit met gemengde gevoelens.
Langs de ene kant blij dat ik niet gekeken heb.
Langs de andere kant moet het wel grappig zijn geweest.

Goei postje!

Comments are closed.