Categories
Actueel

Eurosong 3

Vorige aflevering gemist wegens… can’t remember really. Jammer, want misschien heb ik zo de aflevering met de uiteindelijke winnaar gemist. Anyway…

 • Ellis-T
  Eerst even een vraagje: hebben jullie ook groot in beeld zo even reclame voor Panasonic gekregen? Wtf? Wel, Jumpen kan misschien wel aanslaan. Maar wil je dan aub echt jumpen? Ik kan u wel wat filmpjes doorsturen voor inspiratie hoor. En nee, ik heb het niet voor Reggie. Speaking of a Recycle Bin, djeezes… Go home to your mother!
 • Tabitha Cycon
  The 60’s called, they want their suit back. Maar de stem mag je houden want die mag er wel wezen. Trouwens, wie zit er telkens achter de animaties op de achtergrond? Er zijn al verschillende nummers geweest waar ik die echt wel knap vond. Het nummer hoort bij de betere van dit jaar voor mij, maar misschien toch, weeral, onvoldoende om er op het songfestival uit te springen.
 • Di Bono
  Eerst en vooral: cameramensen, stop met Cloverfield-like beelden te schieten. Please. En over het nummer: het begint gewoon niet. Zaag, zaag, snurk, snurk, next. Hij zal Mijnheer Hanssen blijven.
 • Nelson
  Hey, het is die kerel die niet kon zingen in de Provincieshow! En die van 16+! Wel respect dat je alles zelf in elkaar steekt, zonder die zogezegde expert-producers. Oh, dit is best leuk. Nice, mooi afgewerkt. Aww en hij kijkt naar zijn liefje tijdens het zingen, how cute. Wel, dit mag, dit mag.
 • Geena Lisa
  Aha, de madam waar ik de lat nog hoger voor leg. Ze moet dus ferm uit haar pijp komen om mij te kunnen behagen. Moedig is ze alvast. Kunnen we het echt slecht noemen? Nee, maar weer zo vrij so-so he? Het is zo Roísin Murphy maar dan van al haar kracht ontnomen om zoveel mogelijk als Eurosong-materiaal te klinken. En dat is waar het fout is gelopen denk ik dan.

Nelson dus. De rest kan me niet schelen.

PS: Sommige zinnen komen van Evelyne. Ere wie ere toekomt.

14 replies on “Eurosong 3”

Panasonic reclame zag ik ook. Ronduit schandalig! En dat op tv1 !!! Ik ben echt gedegouteerd!

En wat eurosong voor de rest betreft: België zal dit weer niet te hoog eindigen!

Ik heb enkel het winnende nummer gezien op het einde…
Is dat nog iemand opgevallen, maar volgens mij kan diene Nelson geen piano spelen. Man, man, die was dat echt rotslecht aant faken!

Panasonic reclame zag ik ook. Ronduit schandalig! En dat op tv1 !!! Ik ben echt gedegouteerd!

En wat eurosong voor de rest betreft: België zal dit weer niet te hoog eindigen!

Ik heb enkel het winnende nummer gezien op het einde…
Is dat nog iemand opgevallen, maar volgens mij kan diene Nelson geen piano spelen. Man, man, die was dat echt rotslecht aant faken!

Die graphics (of toch 14 van de 20 — de leuke meerbepaald) worden gemaakt door De Indianen, een 4-koppig collectief van jonge Antwerpse grafische ontwerpers.

Die graphics (of toch 14 van de 20 — de leuke meerbepaald) worden gemaakt door De Indianen, een 4-koppig collectief van jonge Antwerpse grafische ontwerpers.

Comments are closed.