Categories
Blurs

Pools

Op een buskot, aan de Leien.

Pools

7 replies on “Pools”

Ik woon een straat verder, dus ik ga geregeld shoppen in de brederodestraat. En dan valt het me steeds op dat er op verschillende plaatsen aangegeven staat dat er specifiek Poolse producten te koop staan. Blijkbaar is er daar in de buurt nogal een Poolse gemeenschap. (Natuurlijk rijden er genoeg Poolse nummerplaten rond, maar dat is in heel Antwerpen…)
Een Poolse disco lijkt mij dan een slimme zet voor dit gat in de markt… Misschien een mijn twee Poolse vrienden uitnodigen, of vragen dat ze mij eens meepakken :)

Jaja, Polski Produkti heb ik bij ons ook al zien staan.

Waar komen ze toch vandaan (nee, dat is een domme vraag).

Zoveel Polen tegenwoordig, het lijkt wel of ze heel BelgiĆ« komen bezetten (snap je ‘m? …bezetten… hahaha, ik ben goed!)

Ik woon een straat verder, dus ik ga geregeld shoppen in de brederodestraat. En dan valt het me steeds op dat er op verschillende plaatsen aangegeven staat dat er specifiek Poolse producten te koop staan. Blijkbaar is er daar in de buurt nogal een Poolse gemeenschap. (Natuurlijk rijden er genoeg Poolse nummerplaten rond, maar dat is in heel Antwerpen…)
Een Poolse disco lijkt mij dan een slimme zet voor dit gat in de markt… Misschien een mijn twee Poolse vrienden uitnodigen, of vragen dat ze mij eens meepakken :)

Jaja, Polski Produkti heb ik bij ons ook al zien staan.

Waar komen ze toch vandaan (nee, dat is een domme vraag).

Zoveel Polen tegenwoordig, het lijkt wel of ze heel BelgiĆ« komen bezetten (snap je 'm? …bezetten… hahaha, ik ben goed!)

jongens kunnen julie me helpen?

ik heb in berchem ( driekoningenstraat nr 98) een nieuwe supermarkt geopent met russische , iraanse en afghaanse producten maar er woord vaak naar poolse bier gevraagd zoals Debowe mocne , Lech enzv…

kunnen julie mij helpen waar ik dit soort bier goedkoop kan kopen in groot partij of klein partij?

alvast bedankt jongens

groetjes

arian

Comments are closed.