Categories
Actueel

Eurosong 4

Blah, het weekend was niet wat het moest zijn, want zaterdagavond lagen zowel ik als Evelyne uitgeteld in de zetel. Grieperig, maag die raar doet, etc etc. Niet naar den beerschot, niet naar Martin en Vicky’s verjaardagdrink en vandaag ook vrij passief doorgebracht. Ik hoop dat het er morgen uit is.

Swat, Eurosong dus. 

 • Francesco Palmeri
  Operatie red-miss-België is blijkbaar ook al doorgedrongen tot de één-programma’s. Tsk, tsk, tsk. Over het liedje… bwa, niet echt iets waar ik wild van loop. So-so. Niet slecht en laat die mens een cd maken, zal wel verkopen, maar voor Eurosong, nope.
 • Paranoiacs
  Pff, waarom moeten al die gesprekjes voor het optreden zo ingestudeerd zijn. Raar dat ik het nu bij deze groep zeg, want ze zijn misschien het meest vlot hierin overgekomen van alle kandidaten. Goh, weet je, misschien wel. Maar ik vrees, dat als je met zulke rock op het eurosong wil afkomen, dat je het wat meer Lordi-stijl moet doen. Maar kom, ze zitten ook goed in Duitsland dus wie weet… Waarom het eens niet diplomatisch spelen.
 • Elisa
  Och, een uit topmodel? Hmm, hoef ik het wel te horen? Ja, ook ik heb mijn vooroordelen van tijd tot tijd :p Let’s see, oosterse klanken? Check! Universeel thema? Check! Sound die ongelooflijk bekend klinkt? Check! Met andere woorden, een “typisch” Eurosong nummer dat geen schijn van kans maakt? Check!
 • A butterfly mind
  Oh, de die. Is Eurosong tegenwoordig de recyclagebak van alle andere programma’s geworden ofzo? Allez, zingt eens een lieke. Zacht, freel, breekbaar en ja, wel mooi. Maar ik ben het nu al vergeten. En er klopt ergens iets niet bij het refrein vond ik. Verwarrend nummer, maar ik zeg njet.
 • Sandrine
  Sandrine is zo een van die weinige uit al die flut-programma’s die me toch ergens heeft kunnen bekoren. Kind heeft toch een schitterende stem hoor. En ik zou ze oh, zo graag sturen… maar niet met dit nummer =/

Ach weet je, laten we de Paranoiacs maar sturen uit deze selectie. Voor de tweede wordt het wat moeilijker.

2 replies on “Eurosong 4”

Sandrine die wint, vorige week Geena Lisa door, en Tanja Dexters ook al. Waarom de mensen toch altijd gewoon domweg stemmen op de grootste naam, ik snap het niet…

Sandrine die wint, vorige week Geena Lisa door, en Tanja Dexters ook al. Waarom de mensen toch altijd gewoon domweg stemmen op de grootste naam, ik snap het niet…

Comments are closed.