Categories
Blogzaamheden

Bedankt!

Eigenlijk heb ik er nooit bij stilgestaan, maar een kleine “dank u” is misschien wel op zijn plaats voor de sponsors van deze blog. Het is verre van vanzelfsprekend dat bedrijven nut zien in het plaatsen van een banner op blogs zoals de mijne, en Enchanté (samen met partner Jobat) doet hier echt wel zeer fijn werk. Dus aan iedereen die iets te maken hebben met een advertentie die hier al verschenen is: een dikke merci!

En vanaf nu zullen we misschien eens regelmatiger bedanken. Te beginnen met de huidige sponsors: Telenet (waar digitale televisie blijkbaar maar €4 per maand kost, helaas is dat in mijn regio niet beschikbaar) en KBC (die nog wat volk zoeken), Thank you :D

4 replies on “Bedankt!”

Enchanté kan dan wel “fijn werk leveren”, hun communicatie kan wel beter. Niet reageren op emails is voor een internetbedrijf not done, lijkt me.

Enchanté kan dan wel “fijn werk leveren”, hun communicatie kan wel beter. Niet reageren op emails is voor een internetbedrijf not done, lijkt me.

Comments are closed.