Categories
Tech/Science

Safari

Kijk, hier kan ik niet zo goed tegen:

safari

Dat springt plotseling op mijn scherm. Als je druk bezig bent en snel wil reageren dan ga je ervanuit dat het gaat om een update van software die op je PC draait. Een iTunes update had ik niet echt erg gevonden. Hell, het ding noemt ook Apple Software Updater. Maar mij komen vragen of ik die browser wil installeren? Ik kan er nog inkomen dat je het me vraagt als ik iTunes of een ander product aan het installeren was. Zo tijdens de installatie een klein schermpje op een “by the way”-manier om me even te laten weten dat ze ook een browser hebben? Sure, why not. Maar dit is niet echt proper.

Zijn zo van die praktijken die doen denken aan hetgeen de fanboys de grote rivaal wel eens durven verwijten, niet?

16 replies on “Safari”

“Zijn zo van die praktijken die doen denken aan hetgeen de fanboys de grote rivaal wel eens durven verwijten, niet?”

absoluut mee eens! Persoonlijk vind ik trouwens dat het appeltje in veel van die dingen op de “grote rivaal” begint te lijken… (hiermee wil ik zeker geen flamewar mee uit lokken)

“Zijn zo van die praktijken die doen denken aan hetgeen de fanboys de grote rivaal wel eens durven verwijten, niet?”

absoluut mee eens! Persoonlijk vind ik trouwens dat het appeltje in veel van die dingen op de “grote rivaal” begint te lijken… (hiermee wil ik zeker geen flamewar mee uit lokken)

Ik heb Safari geïnstalleerd (de iTunes update die me ook werd aangeraden daarentegen niet). Voorlopig heb ik weinig om over te klagen, Safari start trouwens veeeeeeeeeeel sneller op dan Firefox (ik heb nochtans geen honderden Firefox plug-ins). En de fonts zien er ook beter uit :-).

Ik heb Safari geïnstalleerd (de iTunes update die me ook werd aangeraden daarentegen niet). Voorlopig heb ik weinig om over te klagen, Safari start trouwens veeeeeeeeeeel sneller op dan Firefox (ik heb nochtans geen honderden Firefox plug-ins). En de fonts zien er ook beter uit :-).

Tiens, ik dacht dat Safari standaard geinstalleerd was op elke Mac. Had je vroeger geen Safari 2 staan? In dat geval lijkt me het niet zo’n vreemde boodschap, wel?

Tiens, ik dacht dat Safari standaard geinstalleerd was op elke Mac. Had je vroeger geen Safari 2 staan? In dat geval lijkt me het niet zo'n vreemde boodschap, wel?

Beste Tom, het gaat hier over de Safari voor Windows. Ik kreeg de popup ook en ik was ook op mijnen teen getrapt. Geen safari hier dus.

Beste Tom, het gaat hier over de Safari voor Windows. Ik kreeg de popup ook en ik was ook op mijnen teen getrapt. Geen safari hier dus.

Comments are closed.